Travhestene våre
5. juni 2019
 
 
 
UNDER OPPDATERING


Det er pr. dags dato ingen travhester på Uvdal aktivitetsgårdFront Lift i "dødens" Drammen 5 juni- 06, endte i 1 premie              Reidun kjører sitt første løp, et lite blikk ned på hjulene er ikke dumt..  :-)


Travhester vi har eid:  Spang Odin,  Gentle Hill,  Jeanettes Girl, Skerry May Flower, Drangsgutten, Lex Elsen, Uvdals Fenta.

  
 
Dalablåen og Lex Elsen i Full "hingstelek"Gentle Hill sprang av seg sko på monteløp, Wilfred Jørgensen setter den på igjen.Reidun og Spang Odin okt 2005

Jeg var medeier og trener for Spang Odin i ca et og et halvt år fom. nov 2004 til mars 2006. Han var en Kaldblods med mye fart, men han slet med nærver og dro avgårde i galopp.  Jeg trente ham mye i ridning og jobbet mye med å bygge opp psyken hans fra bakken. belastning rundt beina, plastikk, musikk, andre hester som forstyrret osv.i tilegg gikk han mest mulig ute sammen med de andre hestene og hadde fri tilgang på mat. Brukte  ham på mine to første prøveløp, det gikk greit bortsett fra at vi sprang litt for sakte og ikke fikk godkjent tiden. Spang Odin økte grunnlaget sitt fra 19.700 til 113.700 de siste  mnd han sto her i Uvdal og det var utrolig gøy at det begynte å fungere så bra på banen. Men med suksess på banen, ble det ikke så lett å samarbeide med de andre deleierene, så jeg solgte ut min andel mens hesten var på topp. Da hesten ble flyttet fra Uvdal aktivitetsgård, ble det 2 år med tilbakefall for hesten. 
 
 

Uvdal Aktivitetsgård
3632 Uvdal
Mobil: 99 54 09 84 
E-post: reidun@aktivitetsgard.no