UVDAL  AKTIVITETSGÅRD
 
Nyheter

Signer vår Gjestebok

Les vår Gjestebok

 
 


Travhestene våre
15. april 2019
 
 
 
UNDER OPPDATERING


Det er pr. dags dato ingen travhester på Gården,Front Lift i "dødens" Drammen 5 juni- 06, endte i 1 premie              Reidun kjører sitt første løp, et lite blikk ned på hjulene er ikke dumt..  :-)


Travhester jeg har eid :  Spang Odin,  Gentle Hill,  Jeanettes Girl, Skerry May Flower, Drangsgutten, Lex Elsen.

  
 
Dalablåen og Lex Elsen i Full "hingstelek"Gentle Hill sprang av seg sko på monteløp, Wilfred Jørgensen setter den på igjen.Reidun og Spang Odin okt 2005

Jeg var medeier og trener for Spang Odin i ca et og et halvt år fom. nov 2004 til mars 2006. Han var en Kaldblods med mye fart, men han slet med nærver og dro avgårde i galopp.  Jeg trente ham mye i ridning og jobbet mye med å bygge opp psyken hans fra bakken. belastning rundt beina, plastikk, musikk, andre hester som forstyrret osv.i tilegg gikk han mest mulig ute sammen med de andre hestene og hadde fri tilgang på mat. Brukte  ham på mine to første prøveløp, det gikk greit bortsett fra at vi sprang litt for sakte og ikke fikk godkjent tiden. Spang Odin økte grunnlaget sitt fra 19.700 til 113.700 de siste  mnd han sto her i Uvdal og det var utrolig gøy at det begynte å fungere så bra på banen.
 
 
Meny
Firmainfo 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvdal Aktivitetsgård
3632 Uvdal
Mobil: 99540984 / 32743282
E-post: reidunlassegaard@hotmail.com