Felt i venstre side på, kun på forsiden.
Må fylle inn den info som ønsker her etterhvert 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velkommen til Uvdal aktivitetsgård
19. mai 2019
 
 
 
Nyheter sommer 2019, gårdsferie for barn og ungdom. Vi har satt av uke 27, 28, 32 og 33 til dette.
 
Gårdsferien varer fra søndag ettermiddag til fredag ettermidag. Vi ønsker at barn/ungdom kan få en pause fra nettbrett,  telefoner og stress og  være mer i fysisk aktivitet. Vi ønsker også at de skal lære/erfare mer om dyrs adferd og behov. Vi ønsker at de som kommer på leir til  oss, kan bli kjent med  naturen på en ny måte og erfare hva den har å gi oss av mat og gode oppleveser. Se mer info på gårdsferie siden vår.
 
 
Hestetrener Stefan Forsman kommer til å oppholde seg på Uvdal aktivitetsgård fra ca  1 juni 2019, her skal han ta imot hester  til trening, han skal gi undervisning og han kommer til å holde kurs hjemme hos andre. 
 
Stefan Forsman kommer også til å sette opp datoer på Selvforsvarskurs,hverdagslydighet på hund og villmarkskurs, mer info om dette kommer etter hvert. 
 
Les mer om Stefan  Forsman og hans treningsfilosofi her :  www.horsemanforsman.com
 
 
 
VELKOMMEN TIL UVDAL AKTIVITETSGÅRD
 
Priser 2019
 
Det er muligheter for å ta med egen hest til gården og få privatundervisning, det finnes også små hytter på gårdstunet som man kan overnatte i. Ta kontakt for et skreddersydd opplegg. Det blir billigere hvis dere kommer flere sammen.
 
Vi tar også imot et begrenset antall hester for : innridning/rehabilitering, trening av problemhester. Pris avhenger av hvor mye hesten er jobbet med på forhånd og hva som evt er problemet. Ta kontakt for et pristilbud. Stefan Forsman kan også komme hjem til deg og jobbe med dine hester.
 
Utleie av stallplass fra 3000,- pr. mnd
 
Gårdsferie for barn/ungdom 5500,- ink. kost/losji og alle aktiviteter, søsken nr 2 får 1000,- i rabatt.
 
Gårdsferie uten kost og losji kr 3500,- søsken nr 2 får 500,- i rabatt. 
 
Overnatting i stabbur eller små hytter på gården kr 200,- pr natt pr. person.
 
Leie av seterhytte på fjellet 600,- pr natt for hele hytta.
 
Vi har reinsdyr kort til salgs, ta kontakt for mer info. 

Har du lyst til å ta med din egen hest og tilbringe noen dager her i Uvdal ? Hos oss kan du få enkel/rimelig overnatting, hestebeiter, tilgang på ridebane, undervisning og flott turterreng. 

Vi "Skreddersyr" også rideturer etter ønsker og behov, bare ta kontakt. tlf : 99540984

Seterhytte ved fotenden av Hardangervidda leies ut med hestebeite, hytten ligger ca 950 m.o.h. Fint utgangspunkt om du vil ri innover Hardangervidda.
 
Les hele saken

Uvdal Aktivitetsgård
3632 Uvdal
Mobil: 99540984 / 32743282
E-post: reidunlassegaard@hotmail.com